8.9.2010

Vihdoinkin päivitystäKesä hurahti niin nopsaan kaiken maailman asioiden parissa, että muppejen blogi jäi taka-alalle. Toivottavasti nyt syksyn tullen päivityksiä tulisi kirjoiteltua sitten useammin.

Fani on kasvanut kohisten. Muutamassa mätsärissä ollaan pojan kanssa pyörähdetty sen suurempaa menestystä ei ole tullut, mutta kehuja ja kokemusta sitäkin enemmän. Kokemustahan me ollaan vaan mätsäreistä haettu. Eipä Fani muista koirista pahemmin piittaakaan ellei saa lupaa tehdä lähempää tuttavuutta. Enemmän sitä kiehtoo ilman koiraa olevat ihmiset. Kaikki ihmiset kun ovat pojasta niin ihania.
Noutotreenien suhteen ollaan edistytty hyvin ja nyt lähinnä noudon palautusta ollaan alettu hiomaan. Käteen palauttamista siis hiotaan ja hyvin se on alkanutkin sujumaan. Kunhan pojan kloppi vaan malttaa keskittyä.
Kesällä uiminen tuli aika luonnostaan Fanilta kuvioihin mukaan ja pihalammessa se polskutteli helteiden aikaan useasti. Vesinoutoakin saatiin näin treenattua hyvin. Lisäksi pyörähdettiin muutamassa kaislikko paikassa kokeilemassa tassuja syksyä varten.
Nella neiti ja Fani tulevat oikein mainiosti toimeen keskenään. Mitä nyt välillä toisiaan tiiliskivillä jahtaavat ja milloin leikkivät kamikatselentäjiä.. Nellakin on päässyt taas elementiinsä kun metsäkausi on alkanut.

Fani on nyt syksyllä päässyt mukaan niin kyyhky- kuin sorsametsälle. Sorsia ei ole tullut saaliiksi, mutta kyyhkyjä Fani on päässyt noutamaan ja todella upeasti noutaminen on sujunutkin. Vielä kun pikku hiljaa saadaan malttia paikalla oloon niin hyvä on.

Ei kommentteja: