29.7.2013

Mejäilyä

Viikon päivät sitten pyörähdettiin mejäkokeessa Fanin kanssa. Koematka ei päätä hiumannut alle kahden kilsan päähän kun vaan ajeltiin. ;)
Onneksemme luvattua hellettä ei tullut vaan pilvinen hiukan hautova sää napsahti sille päivälle.Jälki sujui sangen hyvin. Ainoastaan makausksilla näkyi, että koiraa on palkattu makauksilla viime aikoina. Mutta hienosti ilma- sekä maavainuisesti meni koko jäljen merkkasi molemmat makuut ja toi häntä heiluen sorkan näytille. Kehuja saatiin ja ainoastaan noista makauksilla miettimisistä sakotettiin. No paria päivää ennen koetta muistuttelin, että makaukset tulee merkata..

Upeasti koe meni ja pisteitä tuli 45p eli AVO1 tulosta pukkasi. Fani oli päivän paras AVO luokkalainen myös. Onnea myös Taaville ja Virvelle AVO1! Nyt sitten olisi nenä kohti Voittaja luokkaa.. Kaksi Avo koettahan me ehditiinkin käydä, joten täytyy itse perehtyä vielä VOI jäljen tekoon. Näillä näkymin se kutsuu ensi kesänä jos ei tänä syksynä ehditä enää kokeisiin.


Mejäilyä pääsi myös jämptimme taas kokeilemaan kotosalla.

Nella konkari selvitti jäljen ja ehti syödä hyvin mustikoitakin.
Juu helppo homma, totes Nellakin itse. :)

Ensi kuussa luvassa on Fanille kunnon töitä kyyhkyssä ja vesilinnustuksessa. Lisäksi kahdet tokokokeet ja Nome-B koe, joten ei tule tekemisen puutetta. Lisäksi Nella neito pääsee kesälomiltaan töihin katsomaan helgeystäviään. :)

Ei kommentteja: