2.3.2012

Huono tuuri jatkuu

Fani kuntoutui hampaiden poistosta oikein hyvin. Täysi työ oli pitää noutajan suu tyhjänä pari viikkoa. Siihen lisäksi 2vko hihnalenkitys niin vauhtia kyllä piisasi kun salama päästettiin irti. Haavat ovat parantuneet mainiosti ja noutotreenit ollaan voitu aloittaa taas. Hiukan erilainen kanto-ote on opettelussa Fanilla.

Photobucket

Mutta sitten siihen jatkuvaan huonoon tuuriin. Maanantaina löysin Nellan aitauksessa aitaan nojailemasta. Selvästi oli jotain pahasti pielessä, sen huomasi heti. Vaivoin sain neidon sisälle lepäämään. Kovasti se joi vettä ja oli nuutunut. Illalla päästiin onneksi ell pakeille. Ultrattiin, mutta kuva oli epäselvä. Kohdussa oli jotain, mutta se ei näyttänyt pennulta eikä oikein nesteeltäkään. Tässä kohtaa neito oli pirteämpi jo. Ell määräsi AB-kuurin ja sovittuun perjantaiksi uusi aika.

Photobucket

Viikko kului normaalisti. Nella joi kovasti ja hiukan enemmän puunasi takapäätään. Muuten sen meno oli tavallista.
Tänään sitten ajeltiin ell pakeille. Tällä kertaa näkyi selvästi, että kohdussa oli märkää ja rakon vieressä jotakin muuta..
Pääsin mukaan leikkaukseen. Selvää oli, että kyseessä oli märkäkohtu. Kohdun kuuluisi olla kynän paksuinen ja Nellan kohtu oli paikoin 5cm paksu. Suurin yllätys kuitenkin löydettiin kohdunkaulasta. Selvästi jokin kasvain oli tukkinut koko kohdunkaulan ja mitä ilmeisemmin aiheuttanut märkäkohdun. Ison työn jälkeen koko kasvain poistettiin.

Samalla bongattiin nisän vierestä pieni patti, jota tulee nyt tarkkailla tarkkaan. Toivottavasti nyt tämä huono tuuri loppuisi ja koirat pysyisi ehjänä. No leikkaus helpottaa hiukan koti- ja metsästyselämää kun ei tarvi juoksuja enää miettiä. Pääasia on, että saadaan neito taas kuntoon.

Photobucket

Ei kommentteja: