12.2.2014

Alkuvuoden kohellukset

Elämä trion kanssa on sujunut hyvin. Joskin laumaa ei ole yhdistetty eli Nella ja nuoriso elelevät vielä erillään. Pikku hiljaa totutellaan taas neitokaisia toisiinsa, molemmilla kun tuntuu luonnetta olevan niin näin yritetään sitten välttää suuremmat konfliktit tulevaisuudessa.Nella, Fani ja pojat.


Fani ja Hilppa tulevat toimeen kuin paita ja peppu. Vetolenkitkin sujvat mallikkaasti, joskin vielä ollaan jouduttu tyytymään Stigan vetoon, kun kunnon potkurikelejä ollaan odoteltu.Fanin kanssa ongelmana oli viime vuosina halkeilevat kynnet. Kun merilevää ollaan puoli vuotta syötetty muonan seassa niin kynnet ovat pysyneet hyvässä kuosissa. Joten on siintä selvästi hyötyä ainekin meidän koirille.Fanin kanssa pupumetsälle oli tarkoitus lähteä. Nyt kun kelitkin sen sallivat, tänä vuonna pupustus onkin hiukan jäänyt taka-alalle muiden kiireiden painaessa päälle.
Toko hommia ollaan tehty Fanin ja Hilpan kanssa. Nellan kanssa myös treenailtu kontaktia ja malttia, niitä ei voi koskaan liikaa treenailla.


Fanin kanssa seuraamista ja noutoja, tunnaria, ruutua ja luokse tuloja ollaan otettu pääasiassa. Keväällä jos tokoilussa irtoaisi se AVO1 niin voisi syksyä varten voittaja liikkeitä jo hioa.
Hilpan kanssa ollaan kontaktia rakennettu ja perus istu-maahan liikkeitä, sivulle tuloa ja seuraamista imuttamalla. Tästä se sitten hiljakseen lähtee. Katsotaan mihin asti plikan rahkeet kestää. Motivointi on kuitenkin helppoa ja kun palvelusaltiuttakin löytyy niin katsotaan.
Hilppa on ilmoitettu Kouvolan näytelmiin 1.3. Katsotaan mitä tytöstä tuomari tykkää.


Jämptikö muka aikuistuisi? Pah kyl sitä leikkimielisyyttä pitää olla tuuma Nella. ;)

Ei kommentteja: