30.7.2012

Hellettä

Fani käväisi kesäkuun lopussa Valkealan mätsärissä. Poju oli metsästyskoirien pun4 ja isojen koirien ryhmässä(koiria 45) poika täräytti ja oli vaaleanpunaisten 2! Siis melkein koko joukkion paras. Vesisateessa ei siis ihan turhaan oltu koko perheen voimin. Ihan uitettuja oltiin kyllä ja kengät kesti kuivua viikon verran reissusta.


Kesä ollaan nyt on/off treenailtu nomea, mejää ja tokoa. Ei kuitenkaan liikaa. Kuumat kelitkin ovat hyvin rajoittaneet. Vetolenkit ovat jääneet kokonaan odottelemaan vilpoisempia iltoja.

Nella ja Fani ovat saaneet lammessa lilliä ja aitauksessa vilistää sitten mielin määrin.


Ensi viikonloppuna olisi sitten Fanin kanssa tarkoitus avata Mejä koe ura. Käytännön töissähän Fani on pari kertaa päässyt jo auttelemaankin, vaikkakin Nella on asian expertti oikein. Mutta toivottavasti kokeissa muiden riistojen hajut ja jäljet eivät pojua haittaisi. Treenit ovat kieltämättä jäänet vähän vähäisiksi, kun ei ole aikaa riittänyt.Tokon suhteen taukoa pidettiin tarkoituksella ja nyt tuntuu taas homma maistuvan paremmin. Jätätykseen haetaan nyt uusia ratkaisuja kisoja varten. Josko jokin vinkeistä toimisi niin saataisiin näyttää miten Fani oikeasta toimii. Ohjaaja koittaa samalla hillitä jännittämistään. ;)Kauaa ei enää ole metsästyskauden alkuunkaan. Silloin noutaja pääsee kyyhkypassiin mukaan. Sitten kun tulee hiukan vilpoisampaa pääsee jämy neitokin katselemaan josko helgejä löytyisi haukuttavaksi. Ennen sitä täytyisi taas pitää sulkeiset mitä luokse tulo tarkoittaa.. Viime syksynä alkusyskstä saatiin jopa haukultakin Nella pois pillillä, mutta loppusyksytä sitten ajeltiin 5 tuntia neidon perässä...

 

Ei kommentteja: