5.9.2012

Metsästystä ja tokoilua

26.8 kurvailtiin Fanin kanssa kohti Valkealaa ja toko koetta. Ohjaaja oli treenannut jännitystään pois ja liikkeitä oltiin muisteltu.
Sadepäivää olisin itse hiukan toivonut, mutta kentällä paahtoi aurinko ja oli kuuma keli..

Luoksepäästävyys 10, eka kymppi tästä vaikka poju kellahti selälleen. Oli oikein luokseenpäästävä..

Paikalla makuu 8, vierustoveri lähti pois paikoiltaan, mutta Fani makasi nätisti. Toisella käskyllä jaksoi vasta nousta, joten siitä pisteitä pois.

Seuraaminen kytkettynä 5,5, surkeaa lehmäilyä..
Seuraaminen taluttimetta 5, laiskaa jolkottelua ja jätättämistä..
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 0, ei mennyt maahan vaan pysähtyi ja sitten toisella käskyllä tuli sivulle. Käskin uudestaan maahan ja liike tehtiin loppuun.
Luoksetulo 9, muuten hyvä, mutta vauhtia olisi saanut olla enemmän.
Seisominen seuraamisen yhteydessä 7, pysähtyi hyvin. Ilmeisesti hiukan liian hitaasti ja lehmäily jatkui seuraamisessa..
Estehyppy 0, Fani oli muissa maailmoissa ja eka käsky kuuroille korville, toisella käskyllä löntysti esteen eteen nuuhkutteli ja tuijotteli. Lopulta käsimerkin avulla opastin yli..
Kokonaisvaikutelma 7.

Yht. 113p ja III-tulos

Lisää kenttätreeniä tarvitaan siis taas kerran. Mutta hävettävän vähälle treenit ovat jääneet kun metsästys hommat menee niiden ohi..

Kyyhkyssä ollaan käyty ja muutama lintu saatukin. Fani on hienosti ollut passissa ja noudot ovat sujuneet. Nellakin on päässyt käymään metsässä muistelemassa omia töitään.

Photobucket

Noutotreenit ovat jäänet aika vähiin myös, mutta välillä postilenkillä on otettu markkeerauksia ja linjaa.
Photobucket

Photobucket

Ei kommentteja: