16.9.2012

Tokoa

Villähde 8.9

7, 9, 8, 7, 6, 7, 8.5, 9, 8 yht.154p ALO2

Lyhykäisyydessään Fani toimi tähän mennessä todellakin parhaiten. Intoa piisasi. Miinuksena tuli luoksetulosta liian vauhdikas sivulle tulo pusun kera ja maahanmeno seuraamisen yhteydessä. Maahanmeno oli hiiiidas ja toisella käskyllä vasta istumaan. Mutta upeasti se meni, yhtään nollaa ei tullut. :) Tuomarikin Ossi Harjula harmitteli muutaman pisteen puuttumista ykköstuloksesta.


Äkkilähdöllä saatiin paikka Hollolan toko kokeeseen 16.9.

10, 10, 8.5, 7, 7.5, 8, 8.5, 8, 7 yht. 164p ALO1

Vihdoinkin se ykköstulos tuli. Tuomari Carina Salander-Ranne huomasi kyllä, että Fani ei seuraamisesta hirveästi nauti. Tiedetään ja uusia kikkoja aina välillä kokeillaan josko saataisiin sille siihen intoa samalla tavalla kuin treeneissä. Huomasin kehän ulkopuolisen koiran hiukan haitanneen Fania alun seuraamisessa. Mutta upeasti poika meni kokonaisuudessaan. Miinuksen maahanmenosta liikkeessä kun jouduin istumaan käskyn antamaan toisen kerran. Hyppy käskyn kanssa sama juttu. Kaksi käskyä. Muuten homma sujui mainiosti. Tosin ihan samanlaista intoa pojulla ei virrannut. Olisiko syy ollut sitten edeltävästä päivässä joka oli suht rankka tai sitten se otti liikaa häiriötä kehän ulkopuolisista ihmisistä ja koirista.

Lisää kenttätreeniä ja porukkatreeniä siis kaivataan. Mutta pääasia, että saatiin se ykkönen vihdoin. Eiköhän me pojun kanssa yritetä saada se koulari..

Ei kommentteja: