21.11.2012

Kuulumisia

Taas aikaa on päivityksestä vierähtänyt tovi.Nella neitokainen on ollut viikonloput hirvijahdeissa mukana ja upeasti neitokainen on toiminut. Joskin välillä hiukan liiankin sitkaasti ja auton mittariin on kilsoja kertynyt kun neitoa on pyydystetty pimeissä kotio takaisin. Joten sitkeyttä löytyy vaikka kyseessä on nyt leikattu narttu. ;) Iän myötä fiksuutta on tullut, että turhan pitkät hakulenkit tyhjissä maastoissa ovat jääneet, mutta heti kun vainun saa ampaisee jämtin tihulainen hirvien luo mainiosti.

Neitokainen on myös päässyt Ruistolan pariin tuotteseen mannekiiniksi kannattaa käydä kurkkaamassa.

Fani vuorostaan kävi lokakuussa yksissä tokokokeissa hakemassa toisen ykkösen. Tasan 160p tuli. :D

Luoksepäästävyys 10,  kymppi tästä, poju kellahti taas selälleen.

Paikalla makuu 9, Toisella käskyllä jaksoi vasta nousta, joten siitä pisteitä pois.

Seuraaminen kytkettynä 8, aluksi oli hiukan pihalla, mutta loppua kohden tuli upeaa seuraamista!

Seuraaminen taluttimetta 7,5, yksi törmäys ja yksi perusasento jäi ottamatta. Muuten paras seuraaminen Fanilta tähän asti.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä
5, ei mennyt maahan ekalla käskyllä.

Luoksetulo 7, muuten hyvä, mutta vauhtia oli liikaakin tällä kertaa ja pusun kera tuli sivulle.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 9, pysähtyi hyvin.

 Estehyppy 9,5 käsky tuntui ensin menevän kuuroille korville, mutta päätin olla antamatta toista käskyä. Hiukan Fani mietti ja sitten pim muisti homman, hyppäsi ja jäi seisomaan ja nätisti sivulle. :)

Kokonaisvaikutelma
9 tällä kertaa ohjaaja sai kehuja ja Fania sanottiin välillä koomailevaksi. No noutajapojua on kokeet jännittäneet ja nyt se oli lähemmäs oma itsensä. :)


Yht. 160p I-tulos


Nyt puuttuu enää yksi ykkönen TK1 koularista ja sen hakeminen jää sitten ensi vuoteen. Mutta mukava huomata kuinka Fani toimi kerrankin suht kunnolla, eikä lehmäillyt.

Mätsärissäkin käytiin Fanin kanssa 18.11. Valkealassa. Isojen koirien kehässä irtosi upeasti PUN4 sija!


Nyt alkaa jahdit olla takana päin ja pian pääsee Fani sitten pupua etsimään. :) Toivon mukaan luntakin saadaan taas jossain vaiheessa. Koirat tykkäsivät riekkua lumisateessa..

Ei kommentteja: