9.12.2013

Nellan hirvikaudesta

Nella tyttö se on taas tänä syksynä näyttänyt kuinka upeasti jämytyttö toimii. Turhaan ei olla metsässä käyty vaan melkein aina on jotain haukuttavaa löytynyt. syksyn mittaan kun koira löytää samasta metsäläntistä 4 päivänä peräkkäin aina eri elukoita niin ei voi kuin ihmetelle hyvää toimintavarmuutta.Pitkiä haukkumisiakin on saatu ja haukusta on kaatojakin napsittu, kuten myös karkoista. Lähemmäs sata hirveä on nyt neidolle kaadettu joten voidaan puhua oikeasta hirvien kauhusta. Siihen päälle vielä tänä vuonnakin ilves haukkua. ;)

Ainoastaan tassujen kanssa on nyt ollut ongelmaa. Pari vuotta sitten neito teloi toisen etutassunsa juuri haukkukokeiden alla. Nyt molemmat etutassut hiukan prankkaa kovassa rasituksessa ja oikea takajalka. Näihin ongelmiin ollaan saatu hyvät jumppaohjeet eläinfysioterapeutilta ja kuntouttamalla ollaankin saatu ontumiset kuriin. Tosin vetolenkkeily jää sitten pois ainoastaan lapsia saa pulkassa vetää niin saa rouva hymyillä. :)

 Itse pääsin myös haukulle hiipimään ja katselemaan kuinka haukun välissä hirvimulli ja Nella joivat samasta lammikosta ja sitten haukku taas jatkui. Mullin kanssa meille sattui sama kulkureitti ja sitten katseltiin hetki toisiamme läheltä.Ei kommentteja: